Evo ko je JADNI čovek sa čije je ruke Mladić skinuo OVAJ FAMOZNI PRSTEN! Dragan sve otkrio, jadan čovek..(FOTO) - Otprilike Novo

Evo ko je JADNI čovek sa čije je ruke Mladić skinuo OVAJ FAMOZNI PRSTEN! Dragan sve otkrio, jadan čovek..(FOTO)

Ratni zločinac Ratko Mladić već je nekoliko tjedana u svim medijima, dok je 8. lipnja sjedio u Haaškom sudu na drugostupanjskom suđenju za ratne zločine za koje je tijekom rata izravno optužen. . Ista kazna ostala je doživotna, a ono što se majkama Srebrenice uopće nije svidjelo jest to što po nekim točkama nije osuđen za genocid u nekim gradovima u Bosni i Hercegovini.

Ali ono što ostaje istina jest da će ostatak života provesti u zatvoru, a mnogi se nadaju da će kao ratni zapovjednik i zapovjednik Radovan Karadžić završiti u Velikoj Britaniji. Ovo je suđenje izazvalo velik broj reakcija, a dok je u Srbiji velik broj nezadovoljnika ovim ishodom, jer svi oni smatraju da ne treba sve Srbe stavljati u isti koš i da nitko ne smije tražiti iste oči kao i Ratko Mladić. Također, ono što je svima zapelo za oko je prsten koji je Ratko Mladić uvijek imao na ruci tijekom ovog suđenja, a to se jasno vidi na svakom video snimku, a jasno je i da ima znak koji prikazuje orla ili možda neku drugu pticu. Dragan Todorović, Srbin koji već dugi niz godina živi i radi u Rotterdamu, poklonio je ovaj prsten Ratku Mladiću, kojeg je posjetio prije 3 godine. Poznaju se od 1986. godine, a kad je vidio prsten na Ratkovoj ruci, samo ga je zagledao.

Tada je Dragan skinuo prsten i dao ga Mladiću, a Ratko Mladić ga nosi na svakom suđenju i s ponosom pokazuje pred kamerama, jer Indijanac sigurno podsjeća Amerikance na jedan od najvećih genocida koji su počinili nad Indijancima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *