GORI STUDIO ZVEZDA GRANDA! ISAK ŠABANOVIĆ IZAŠAO NA SCENU: POGLEDAJTE REAKCIJU ŽIRIJA KAD JE ZAPJEVAO OVU PJESMU (VIDEO) - Otprilike Novo

GORI STUDIO ZVEZDA GRANDA! ISAK ŠABANOVIĆ IZAŠAO NA SCENU: POGLEDAJTE REAKCIJU ŽIRIJA KAD JE ZAPJEVAO OVU PJESMU (VIDEO)

Zvezde Granda najgledaniji su glazbeni program na našim prostorima, a ljudi jednostavno ne mogu dočekati subotu navečer kada se emitira ovo natjecanje, kako bi se opustili i zabavili, ali i čuli dobru glazbu. Situacija u cijelom svijetu, čak ni u Srbiji, nije baš sjajna, pa je vrt ovog TV programa vrlo dobar za ljude da se barem malo opuste i pobjegnu iz ove ružne svakodnevice. U ovoj sezoni jedan od favorita zasigurno je Isak Šabanović. Naime, otkako se pojavio na ovom natjecanju, pobrao je simpatije publike, ali i žirija.

Ove je subote članove žirija doslovno oduševio izborom pjesama i njihovim nastupom, a činilo se da su najviše oduševljeni Bosanac i Jelena Karleuša. Isak je za ovu emisiju izabrao pjesmu Bosnom behar probeharao i bacio je u trans i žiri i sve one koji su ga slušali. Dragan Stojković Bosanac dugogodišnji je član stručnog žirija, koji je rekao da ove godine ima nekoliko favorita, a među njima je sigurno i Isak Šabanović.

Bosanac je imao samo riječi hvale za ovog dječaka, pa je rekao da je najveći favorit, te da je možda i ovogodišnji pobjednik, jer je opravdao sve pozitivne komentare, a po njegovom mišljenju zasad nema konkurenata. Dodao je da su pored Isaka i drugi kvalitetni natjecatelji poput Hanada Džehverovića, Hamze Sokolovića, Krstinje Todorovića, pa je rekao da će biti vrlo gusto i teško odabrati pobjednika za ovu sezonu. Imate li svog favorita? Napišite nam u komentarima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *