ŠOKANTNE VESTI ZA CELU SRBIJU! Marić otkrio detalje: “Zovne Arkan, javila se Dada, a on psuje..” Licitirali smo ko će sledeći biti UBIJEN! - Otprilike Novo

ŠOKANTNE VESTI ZA CELU SRBIJU! Marić otkrio detalje: “Zovne Arkan, javila se Dada, a on psuje..” Licitirali smo ko će sledeći biti UBIJEN!

Milomir Marić je srpski novinar, urednik i televizijski voditelj i publicist. Trenutno je glavni i odgovoran za cijelu Happy televiziju, kao i voditelj emisije “Ćirilica” i “Goli život”, voditelj jutarnjeg programa.

Marić je novinarsku karijeru započeo kao student Fakulteta političkih nauka u Beogradu, pisao je članke za brojne jugoslavenske novine, a devedesetih postao glavni urednik lista Duga. Postao je vrlo prepoznatljiv po intervjuima s političkim neistomišljenicima, bivšim komunističkim dužnosnicima, kriminalcima i ljudima čiji je rad u jednom trenutku bio široko hvaljen, ali kritiziran i zabranjivan. Marić je u vezi s novinarkom i spisateljicom Vesnom Radusinović više od dvadeset godina. Sigurno se svi sjećate prije nekoliko dana da je Jovana Jeremić bila glavna vijest na svim portalima kad je dala otkaz na njegovoj televiziji i prešla na drugu televiziju, iako je na njegovoj televiziji provela 10 godina. No, danas donosimo nešto sasvim drugo, voditelj i glavni urednik Milomir Marić govorio je o misterioznoj smrti novopridošle Dade Vujasinović.

“Bilo je to 1994. godine, prošlo je toliko godina, a u međuvremenu nitko nije ništa otkrio. Mislili smo da se možemo poigrati vlastitim životom, uživali smo. Tako smo jednom licitirali tko će sljedeći biti ubijen, iz Dadinog teksta ispada da je to bio Arkan. I nazvao mi je telefon u redakciji, Dada se javila, počela ga psovati, a ja sam uzela telefon. Čujem: “Ako vas zanima tko je sljedeći, to ste vas dvoje.” Doživjeli smo to kao nešto što možemo prevladati, da lijepa riječ otvara željezna vrata, da svojim šarmom možemo nadvladati sve one buzdovane i lažne vrijednosti tog vremena, da se možemo igrati s najvećom opasnošću. “- rekao je Milomir Marić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *