NEZAPAMĆEN SKANDAL NA VIMBLDONU: Organizatori OPASNO diskriminisali Novaka i Srbiju! OVO JE BRUKA SVETSKIH RAZMERA! - Otprilike Novo

NEZAPAMĆEN SKANDAL NA VIMBLDONU: Organizatori OPASNO diskriminisali Novaka i Srbiju! OVO JE BRUKA SVETSKIH RAZMERA!

Skandal s Wimbledonom! Najbolji svjetski tenisač izborio je finale najprestižnijeg Grand Slam turnira na svijetu pobijedivši Denisa Shapovalova, ali tretman najboljeg svjetskog tenisača u Londonu drugačiji je od tretmana ostalih tenisača.

Naime, dok je Novak igrao s Kanađaninom, na tribinama All-English Tennis and Cricket Cluba događalo se nešto nedopustivo. Neki navijači otkrili su da su im zaštitari oduzeli srpske zastave koje su iznijeli na tribine, dok to nije bio slučaj s ostalim takvim rekvizitima, ni prethodnih dana, ni kada su u pitanju druge zemlje. Svoje nezadovoljstvo objavili su na društvenim mrežama: “Hej, Wimbledon, bili ste toliko alergični na svaku srpsku zastavu u srijedu, pa smo svi koji su ih imali zamoljeni da je uklonimo, iako su dimenzije bile u skladu s propisima. I sad vidim kanadske zastave. Želite li ih i vi? “Ukloniti? Ili ste odlučili diskriminirati samo Đokovićeve obožavatelje? ”, Čita tweet razočaranog obožavatelja. Uslijedila su pojašnjenja “da to nisu dopustili ni kad je zastava presavijena na pola – jer su čak zabranili i one minijaturne”, dok su postojala priznanja da su se neki zaštitari ispričavali zbog svojih postupaka. „To mi se dogodilo u ponedjeljak. Rečeno mi je da spustim srpsku zastavu nakon prvog seta. Zaštitar me uvjerio da je prevelik, a to nije istina. Dolazio je tri puta, ali moram reći da se treći put ispričao i rekao da zastava nije prevelika “, glasilo je jedno od ovih svjedočenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *