Stigla strašna vijest! Saša je ubijen, u njega pucano dok je sjedio sa ženom i kćerkom u kafe baru - Otprilike Novo

Stigla strašna vijest! Saša je ubijen, u njega pucano dok je sjedio sa ženom i kćerkom u kafe baru

I danas nastavljamo s crnom kronikom i lošim vijestima. Došlo je vrijeme da budemo nesigurni čak i kad sjedimo s obitelji ili prijateljima u restoranu ili kafiću, jer nikad ne znamo hoće li budalama pasti na pamet izvlačiti oružje i pucati na prolaznike tako nasumce, jer su se do sada događale takve situacije. Takvi ljudi ne gledaju tko su ili što su, bitno im je samo da nekoga ciljaju i ubiju.

Što se tiče Srbije, ona je postala previše normalna u posljednjem desetljeću, jer je bilo puno mafijaških sukoba na ulicama, a ono što se slično dogodilo, a što se dogodilo nedavno, je uhićenje Velje Nevolje. Nakon toga smo saznali što su užasno učinili i kako su mučili svoje žrtve. Mozak cijele priče je Radoje Zvicer koji je još uvijek u bijegu, a policija ga još uvijek traži.

Kolumbija je sigurno opcija za svakoga tko želi pobjeći od zakona, a tko je umiješan u droge, otmice, pljačke i druge zločine. Vijesti koje vam donosimo u nastavku dolaze iz Ekvadora, gdje je Sasha S., koji je imao 56 godina, ubijen na vrlo brutalan način. Ubojstvo se dogodilo usred bijela dana, dok je sa suprugom i kćerkom sjedio u kafiću, kada mu je prišao nepoznati mladić, koji je u njega ispalio nekoliko metaka, a zatim pobjegao motorom koji ga je čekao u blizini. Evo, pogledajte sami kako je sve to izgledalo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *