/** * The header for our theme. * * Displays all of the section and everything up till
* * @package magazine-newspaper */ ?> DA SE NAJEŽIŠ! 67 mrtvih! Katastrofalne kiše i poplave potopile celo naselje… EVO i slika užasa (FOTO) - Otprilike Novo

DA SE NAJEŽIŠ! 67 mrtvih! Katastrofalne kiše i poplave potopile celo naselje… EVO i slika užasa (FOTO)

Svjedoci smo velikog temperaturnog skoka prema dolje, i naravno da je riječ o velikom padu temperatura, koji je zabilježen u posljednjih nekoliko dana. U većini europskih zemalja zabilježene su obilne kiše koje je pratila vrlo velika oluja koja je definitivno dovela sve pred sebe. Srbija je također svjedočila vrlo velikoj oluji tijekom posljednja 2 dana.

Jučer su Kruševac i Smederevo bili totalno prekriveni crnim oblacima i vrlo velikom količinom oborina. No, kako najavljuju meteorolozi, ovo će se vrijeme nastaviti do 23. srpnja, kada možemo ponovno očekivati ​​skok temperatura i sunčano vrijeme. Međutim, slike koje nam dolaze iz sjeverne Europe, gdje kiše i velike poplave oduzimaju ljudske živote, također pokazuju da situacija na Balkanu nije tako loša.

Njemačke i Belgiju najviše su pogodile velike poplave, a prema posljednjim informacijama do sada je smrtno stradalo najmanje 67 ljudi. Najmlađa žrtva bila je 15-godišnja djevojčica. Prema posljednjim informacijama, provincije Rajna-Pfalz i Sjeverna Rajna-Vestfalija su najviše pogođene. Međutim, tu nije kraj, meteorolozi najavljuju slično vrijeme za danas i sutra, tako da će stanovnici ovih provincija imati vrlo teško razdoblje.

Gradonačelnici ovih pokrajina već su upozorili stanovnike da budu spremni na moguću evakuaciju iz svojih domova. Altenburg, selo u ovoj provinciji najbolji je primjer kako izgleda nakon uragana, doslovno je potopljeno vodom. Prema medijskim izvještajima, u okrugu Schuld bei Adenau proglašeno je izvanredno stanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *