/** * The header for our theme. * * Displays all of the section and everything up till
* * @package magazine-newspaper */ ?> Najmlađi Brenin sin Viktor (24) uradio djevojci nešto što se ne oprašta, osta Brena bez snajke – bahati bogataš slomio srce dugogodišnjoj djevojci, a onda pobjegao da uživa na jahti sa bogatašima - Otprilike Novo

Najmlađi Brenin sin Viktor (24) uradio djevojci nešto što se ne oprašta, osta Brena bez snajke – bahati bogataš slomio srce dugogodišnjoj djevojci, a onda pobjegao da uživa na jahti sa bogatašima

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović, opet je slobodan. Kako Kurir ekskluzivno doznaje, vezu sa Sandrom Miljaković prekinuo je nakon dvije godine veze. O tome svjedoči i činjenica da je Brenin sin izbrisao njihove zajedničke fotografije s Instagrama, ali i dalje ih prate na ovoj društvenoj mreži. Ali to nije sve. Živojinović je boravio s obitelji na crnogorskom primorju, gdje uživa na jahti, dok je njegova sada bivša djevojka bila s prijateljima na festivalu Exit u Novom Sadu.

Inače, ovo nije prvi put da njih dvoje imaju burno razdoblje u vezi. Prije godinu dana Sandra je ostavila Viktora jer je na njegovom telefonu navodno pronašla poruke koje je razmjenjivao s drugom djevojkom. Uspjeli su prevladati nesuglasice i donedavno ih nisu imali. Oboje su putovali svijetom i svakodnevno objavljivali zajedničke fotografije s egzotičnih odredišta, kao i putovanja u glavni grad.

No, nebeske nevolje nastale su nakon nedavne proslave u glavnom restoranu, gdje su njegova majka i Saša Popović organizirali zabavu povodom povlačenja iz “Granda”. Tada su bili zajedno i nije bilo naznaka da će se rastati samo nekoliko dana nakon toga. Sudeći prema fotografijama koje Sandra objavljuje na društvenim mrežama, ona se sjajno zabavlja s prijateljima. Hoće li se pomiriti ili ne, ostaje za vidjeti. Prema Kuriru, ostali su u korektnim odnosima. Viktor je nedavno objasnio kako izgleda njihova veza: – Želim se prvo ostvariti kao Viktor Živojinović, a onda ću napraviti vjenčanje i djecu. Imam 22 godine i ljudi bi me već željeli oženiti. U vezi mora biti puno poštovanja i iskrenosti. To je jedini uspjeh u vezi – rekao je Viktor medijima kada su ga novinari pitali planira li brak sa Sandrom. Poslali smo poruku Victoru s određenim pitanjem, na koje nije odgovorio do kraja broja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *