Velika tuga u Srbiji – Marićeva porodica zavejana u crno, mirno spavaj, neće te boljeti više, raspada mi se duša, pa je li moguće

Milomir Marić zasigurno je jedan od najboljih voditelja u cijeloj regiji, koji je svoju novinarsku karijeru započeo sredinom sedamdesetih. Potom je kao golobradi mladić počeo raditi za novine čiji je glavni urednik bila supruga Slobodana Miloševića. Bila mu je to odskočna daska, a kasnije je započeo uspješnu karijeru.

Na kraju je postao vlasnik Happy TV-a, a njegove emisije su daleko najgledanije na cijelom Balkanu. Najgledaniji su njegov jutarnji program, kao i “ćirilica”, a gosti koji se pojave s njim prava su rijetkost. Sve što trebate učiniti je otići na YouTube i vidjet ćete da njegove emisije imaju milijune pregleda.

Karijeru su mu obilježili politički neistomišljenici, koji su u to vrijeme bili nepoželjni u Jugoslaviji, a možda je najčitaniji intervju imao s Franjom Tuđmanom 19821, koji je tada oborio sve rekorde. Vesna Radusinović njegova je supruga s kojom je u braku posljednje 23 godine, a njihov odmor na crnogorskom primorju prekinula je vrlo tužna vijest. Naime, Vesnina majka preminula je nakon duge i teške bolesti. Na Instagramu je odmah objavila šokantnu priču koja je glasila: „Draga mama, sad mirno spavaj, jer više ne boli sama. Obećao sam ti kavu na terasi s pogledom na višnje, koje nikad nismo pili. Vidimo se jednog dana, duša mi se raspada “, bile su njene riječi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *