Biće i 4OOO zaraženih dnevno – zar sam ja jedini SLEPAC koji ovu masku nosi? Doktor Šekler otkrio kad će se ponovno aktivirati VlRUS

U posljednjih nekoliko mjeseci situacija se smirila što se tiče krune, ukinute su mnoge mjere, ljudi su se počeli vraćati svojim životima koje su imali prije krune. Ono što se smirilo je sigurno cijepljenje u Srbiji, ono prednjači kada je Balkan u pitanju. Milanko Shekler, poznati srpski liječnik, upozorio je na oprez, prema nekim od njegovih predviđanja, dnevno bi moglo biti oko četiri tisuće pacijenata, što bi bio najveći broj od početka krunice.

Gostovao je u emisiji i rekao da bi na jesen i zimu moglo biti oko četiri tisuće novih infekcija, virus će pronaći one koji su mu potrebni, najbolje kontrolira sve mjere koje čovjek kaže. Objasnio je da je u Britaniji pedesetak posto građana primilo obje doze cjepiva, a čak osamdeset posto zaraženih nikada nije cijepljeno, pa je ovom virologu istaknuo da obolijevaju samo necijepljeni, oni koji nisu bio cijepljen.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *