Završili smo za ceo život: Slađa i Đani se RAZVODE! Pevačeva žena urlala na plaži, bacala čaše…PRAVI HAOS! - Otprilike Novo

Završili smo za ceo život: Slađa i Đani se RAZVODE! Pevačeva žena urlala na plaži, bacala čaše…PRAVI HAOS!

Đani Trajković, kao i većina njegovih kolega, ponovno je započeo posao, a na društvenim mrežama već smo mogli vidjeti fotografije s jednog vjenčanja, a na njemu je Đani s novčanicama od 500 eura na čelu. Mnogi su ga prozivali i govorili da bi nakon tog vjenčanja napokon mogao platiti kreditne obveze u vezi s stanom u Beogradu na vodi.

Podsjećamo, tijekom virusa korone, i pandemije koja je vladala na cijelom Balkanu, žalio se kako nije imao 20.000 eura za plaćanje rate za 3 stana u Beogradu na vodi, koja je kupio za svoja tri sina. Mnogi su mu tada rekli da proda vilu u kojoj živi sa Slađom ili jedan od stanova i da pokrije apsolutno sve zajmove. Međutim, Gianni to nije učinio, dobro se zna zašto je bilo tako.

Sad opet ima problema u obitelji, jer ne treba dugo da se on i Slađa “zataškaju” na tako muževan način: Sad su se toliko posvađali da je Slađa sama otišla na odmor u Tursku, dok Đani odmara u Crnoj Gori, gdje ona ima nekoliko predstava., tako da je on kombinirao ugodno s korisnim. U Turskoj je sa sinom, šogoricom i unukom, a jedan od svjedoka iz Srbije koji je s njom u istom hotelu rekao je da se prije par dana Slađa javila na telefon, a s druge strane bio je Bio Gianni.

Vikala je telefonom: “Gotovo je s nama, razumiješ li?”. Prije par tjedana proslavili su 25 godina braka, pa je teško očekivati ​​da će se razvesti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *