DEVEDESETIH JE HARALA ESTRADOM I KUMOVALA MNOGIM KRIMINALCIMA: Danas izgleda BRUTALNO DOBRO!

Jedna od najpoznatijih folk pjevačica devedesetih svakako je bila Lela Andrić, fatalna plavuša za kojom su mnogi uzdahnuli.

Tijekom devedesetih ovaj pjevač bio je u braku s biznismenom Srđanom Adžemovićem, koji se tada oženio bivšom manekenkom Nevenom Stamenković, od koje se razveo nakon nekoliko godina braka.

Brak Lelin i Srđana bio je buran, barem tako pjevačica tvrdi. Kaže da se bojala za vlastiti život, jer je njezin bivši suprug bio meta kriminalaca.

Lela nikada nije krila činjenicu da je prijateljica s kriminalcima i da je nekima od njih kuma.

“Družila sam se sa svima, i s finim momcima, s kriminalcima, političarima, pop -om. Ne znam zašto su me svi voljeli, vjerojatno zato što sam bila poštena. Najteže mi je bilo kad mi je ubijen kum Dugi, kao i Šljuka. Sva ta ubojstva dogodila su se tijekom prve godine mog braka sa Srđanom Adžemovićem “, rekla je pjevačica za” Kurir “2017. godine i dodala:

“Ubice su zapravo potjerale mog muža, a onda su ubile kad su stigle. Bojala sam se za svoj život jer nikad nisam mogla znati hoće li me netko ubiti na ulici, staviti bombu ispod auta ili pucati u kuću granatama. Stalno smo primali prijetnje smrću. Zato sam bila najsretnija kad sam se razvela, ne zbog Ajem, već zato što je to bilo teško razdoblje u mom životu. “

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *