ĐULE VAN GOG IMA PRELEPU SUPRUGU KOJU JAVNOST NIJE IMALA PRILIKE DA UPOZNA, SVE DO SAD! Četvrt veka U LJUBAVI!

Supruga Zvonimira Đukića, u javnosti poznatija kao Đule Van Gogh, već četvrt stoljeća uljepšava život slavnog glazbenika, a domaća javnost nikada je nije imala priliku upoznati.

Julia je u školskim danima osvojila Juletu, a ljubav s klupe prerasla je u brak četvrt stoljeća.

Iako je u braku s poznatim glazbenikom, supruga Zvonimira Đukića odlučila je živjeti život izvan javnog svijeta, u čemu uspijeva već dvadeset i pet godina.

Đule ne govori često o Juliji i njihovom braku poštujući njezinu odluku da obiteljski život zadrži za sebe. Međutim, jednom je prilikom frontmen grupe Van Gogh o svom odnosu sa suprugom govorio ovako:

  • Naša je energija prepoznata čak i kad princeza nije bila uspješna u svojoj profesiji i mnogo prije nego što je letak postao javna osoba. Kako je vrijeme prolazilo, zasluženo je postala kraljica. Danas živimo mirno, daleko od očiju neupućenih, poput cijelog normalnog svijeta, skriveni od naslovnica, povučeni u svoj mir, bogatiji za mnoga prijateljstva, okruženi glazbom, u velikoj harmoniji i ritmu prebrze svakodnevice – rekao je tada.

No, na “Instagramu” postoji jedna fotografija na kojoj obožavatelji popularnog benda mogu vidjeti i Juliju, ženu koja se četvrt stoljeća smatra najvećom ljubavlju Đuleta Van Gogha.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *