OVAKO JE IZGLEDAO AUTOMOBIL NAKON ŠTO JE SILVANA U NJEMU IZGUBILA ŽIVOT: Isplivala slika uništenih kola: tužan prizor (FOTO)

Legendarna folk pjevačica Zilha Bajraktarević, svima poznatija kao Silvana Armenulić, tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći prije točno 45 godina, 10. listopada 1976., na autoputu Beograd-Niš, kada se vraćala s koncerta. S njom su umrli i njezina sestra Mirjana Barjaktarević, koja je tada bila trudna, te Silvanin violinist Rade Jašarević, dok je treća sestra Dina Bajraktarević Nikolić, kako je svojedobno rekla, za dlaku izbjegla smrt.

Silvana je imala 37 godina kada je umrla. Na mrežama se pojavila stara fotografija s mjesta nesreće na kojoj se vidi automobil u kojem se nalazila pjevačica i koji je potpuno uništen i od njega ništa nije ostalo! Prema rekonstrukciji nesreće, na ravnoj cesti, “Ford” se kretao brzinom od oko 150 km / h, a zatim je iznenada počeo skretati u lijevu, suprotnu traku i došlo je do sudara. Desna strana “Forda” udarila je u kamion takvom snagom da je prednji desni kotač, poluosovina potpuno izbio i zavukao se ispod njega. Pogledajte Silvanin automobil nakon sudara s kamionom:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *