STRAVA I UŽAS U SRBIJI! Čovek u Kraljevu osumnjičen da je sekirom ubio ženu (67)! POLICIJA REAGOVALA ODMAH! SVI U ŠOKU!

A za danas vam donosimo vijesti iz crne kronike koja je, nažalost, u posljednje vrijeme dosta zastupljena, a koja je ušla u mnoge segmente našeg društva. Situacija o kojoj ćemo govoriti dogodila se u Srbiji, točnije u Kraljevu, a kako ste mogli razumjeti iz naslova radi se o činjenici da je jedan muškarac osumnjičen za brutalno ubojstvo. Inače, u posljednjim ima dosta vijesti vezanih za ubojstva, samoubojstva, prometne nesreće i slično, što šokira javnost.

Policija u Kraljevu uhitila je muškarca, V.N. (18) iz istog grada, zbog sumnje da je ubio ženu u dobi od 67 godina, a ovu vijest objavila je i Policija u ovom gradu. Muškarac se sumnjiči da je sjekirom u obiteljskoj kući kod Kraljeva udario ženu koja je od zadobivenih ozljeda preminula na licu mjesta. Određeno mu je i zadržavanje u roku od 48 sati, a uz kaznenu prijavu bit će priveden Višem javnom tužiteljstvu u Kraljevu.

Što je bio uzrok ovog stravičnog i strašnog zločina još uvijek nije poznato, a o svemu ćemo izvijestiti narednih dana. Podsjetimo, ovo nažalost nije jedini slučaj koji se dogodio u Srbiji u posljednje vrijeme, a mislimo na stravično i brutalno ubojstvo tročlane obitelji Đokić, koje je šokiralo cijeli Balkan. Ovo ubojstvo i dalje je jedna od glavnih tema svih medija, a svaki dan izlaze neki novi detalji i informacije vezane uz ovaj slučaj, a svi se nadaju da će ubojice uskoro iza rešetaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *