JAVNOST U NEVERICI! VIDOJE UMRO TOKOM INTIMNOG ODNOSA SA LJUBAVNICOM! Otkrivamo šok detalje tragične smrti Ristovića – Otprilike Novo
admin May 10, 2022

Cijela se javnost šokirala kada se pojavila vijest da je suprug Nikole Piše poznati povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović (1978.-2022.) koji je iznenada preminuo na stolu za masažu, a portal te noći doznaje da je bio ljubavnica D. B., koji ima 41 godinu. godine. No, s Ristovićem je već godinu dana u shemi izvjesna maserka D. B, čije je ime poznato našoj redakciji. skrivali su se budući da su je vidjeli u braku s popularnom Nikolinom, s kojom je živio na relaciji Beograd-Zagreb.

“Vidoje je pronađen mrtav u stanu na Zvezdari, gdje mu je D. B. pružao usluge masaže. Međutim, ona mu je bila djevojka, nije bila samo maserka. Gdje ste još čuli da netko ide na masažu u ponoć! Njih dvoje su dugo zajedno, mislim oko godinu dana, samo što se to skrivalo otkako je u braku s Nikolinom. Kako sam čuo, njih dvoje su bili intimni, uslijed čega je Vidoja iznenada obolio i, nažalost, ubrzo preminuo”, rekao je blizak izvor, dodajući da će obdukcija pokazati točan uzrok smrti, kao i je li povjesničar umjetnosti je kobne noći sve konzumirao.

Ono što se zna je da je više državno odvjetništvo naložilo obdukciju i toksikološko vještačenje Vidoja, pa će tada sve biti jasno. Kada stignu rezultati, točno će se znati je li tijekom intimnog odnosa s dotičnom osobom koristio Viagru i psihoaktivne tvari ili ne. Također, jedna ekipa je pokucala na vrata stana na Zvezdari u kojem je Vidoje preminuo, no D. B. nije želio ništa komentirati. Pokušali smo razgovarati s njom, ali nam nije htjela otvoriti vrata, ali smo u stanu čuli glas druge žene s kojom je D. B razgovarao: “Lijepo je izgledao. Boja kože, u redu. Odjednom je pao s kreveta, valjda je udario šerpu. Neka me tuži tko god hoće, samo mi je ovo trebalo!”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*