OVO su bile POSLEDNJE REČI muža Nikoline Pišek: On je izgovorio samo jednu REČENICU, a onda izgubio svest! ŠOK I NEVERICA – Otprilike Novo
admin May 10, 2022

Čitava domaća javnost naprosto je šokirana nakon što se pojavila vijest da nas je napustio još jedan velikan, a prema Vidoju Ristoviću, poznatom srpskom povjesničaru umjetnosti. Posljednjih osam godina bio je i u braku s poznatom hrvatskom voditeljicom Nikolinom Pišek s kojom je dobio i kćer Unu Sofiju.

Također, prema vijestima koje imamo, hitna je pozvana negdje iza ponoći, kada mu je već bilo loše, a iako su liječnici dali sve od sebe da ga vrate, nažalost nisu uspjeli, pa su mogli samo konstatirati smrt. Vidoje je rođen 25. srpnja 1978. godine u Beogradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu, a ona je i diplomirala povijest umjetnosti, a potječe iz imućne obitelji. Također, prema onome što znamo, pozlilo mu je, a hitna je odmah stigla, ali je bilo kasno i mogli su samo konstatirati smrt. Pozlilo mu je tijekom masaže tijela, a prema izvoru koji je medijima rekao sljedeće:

“Osjećao se dobro tijekom dana i nije se žalio na probleme sve do pred samu smrt. Tijekom masaže osjetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali je već bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka preminuo. “Nakon što je izgovorio riječi ‘Nisam dobro’, odmah je izgubio svijest i ubrzo nakon toga preminuo”, rekao je izvor. No, kako smo već pisali, Hitnu je nakon ponoći nazvala nepoznata žena koja je rekla da, da muškarac nije disao pola sata, ali kada su došli, nisu mogli ništa drugo nego konstatirati smrt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*