ŠOKANTNO! Sveštenik NAPASTVOVAO pevačicu sa 14 godina, ona progovorila o TRAUMI koja je obeležila! Zorana otkrila sve o Ani i Mrki: “Često idem na Ostrog molim se” (VIDEO) – Otprilike Novo
admin May 10, 2022

Danas se u nastavku današnjeg priloga malo dotičemo domaće zabavne glazbe i događanja na njoj. U zadnje vrijeme je turbulentno, a današnja priča, ako je još niste čuli, sigurno će vas malo rastužiti, ali što da radite. Život nije uvijek lijep i vuk ima svoje uspone i padove.

Tako se danas nosimo s domaćim tiskom u Srbiji, a prednjače Kurir, alo.rs, pink i drugi koji vam mogu jako otežati život, jer njihov način preživljavanja je klik. Zato su mnoge poznate osobe provele dosta vremena dokazujući da su nevine i da završavaju na sudu, te su im isplatile novčanu odštetu, ali može li novac zamijeniti ljagu, sramotu i bol koju im nanose mediji. No, neki to smatraju dobrom reklamom, pa se i ne pitaju za cijenu, čak znaju platiti tim portalima samo da o njima napišu neki bombastični naslov.

Danas pišemo o super popularnoj srpskoj pjevačici Zorani Maksimović koja je u vrlo kratkom vremenu napravila više nego dobru karijeru. Na albumu prvijencu imala je dosta kontakata s Anom, Bekutom, koji joj je puno pomogao svojim savjetima, ali i jednim duetom, kako bi lakše snašla u karijeri, na čemu joj je jako zahvalna. Ona se prije nekoliko dana oglasila i rekla da je s njom u posljednje vrijeme imala dosta kontakta, zbog svega što se dogodilo Mrki Mrkonjiću.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*