SVI U ŠOKU! ONA NIJE NORMALNA: UTEGLA SE U TANGA FARMERKE I TVERKOVALA U JUTARNJEM! Najluđi snimak Jovane Jeremić: Pogledajte šta je radila u studiju! (VIDEO) – Otprilike Novo
admin May 10, 2022

Kada je riječ o voditeljici Jovani Jeremić, ona je jedna od najpoznatijih voditeljica na našim prostorima, a odnedavno radi i na Pink TV gdje vodi jutarnji program koji se emituje vikendom. Jovana ne prestaje šokirati niti iznenađivati ​​javnost, ona je jednostavno netko tko uvijek i na bilo koji način uspijeva natjerati sve samo da pričaju o njoj. Jovana nije krila da je put do mjesta gdje se sada nalazi bio jako težak i trnovit, ali zahvaljujući njenoj upornosti sada je tu gdje jeste.

U posljednje vrijeme voditeljica je netko tko ne prestaje šokirati javnost svojim raznim stvarima koje radi, pa je tako bilo i ovoga puta. Kako je počela raditi na Pink TV-u, voditeljica Jovana vredno radi na svom stajlingu za jutarnji program, pa iz tjedna u tjedan sve šokira i iznosi. O Jovani su mediji često počeli pisati nakon što je on objavio da je dala otkaz na televiziji Happy na kojoj je radila više od deset godina.

Nakon toga dobila je ponudu čelnika televizije Pink koju nije mogla odbiti. O njoj se nakon toga puno pisalo, a nedavno je sve iznenadila kada je rekla da se razvodi. što se kasnije dogodilo. Jovana je svojim novim stilom izazvala razne reakcije i komentare ljudi, a voditeljica je odjenula majicu s naramenicama i tangi od traperica, kako bi se malo dotjerala.

Video pogledajte klikom na OVDJE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*