VODITELJKA RTS-A NAPRAVILA OZBILJAN SKANDAL TOKOM DNEVNIKA: Cela nacija GLEDA DOLE…AUUU (VIDEO) – Otprilike Novo
admin May 10, 2022

U nastavku današnjeg priloga dotaknut ćemo se malo gafova koji su itekako prisutni na lokalnim televizijama. Jednostavno, toliko toga se dogodilo u zadnjih 10 godina i jednostavno bi nam trebalo dugo da nabrajamo sve jake gafove, ali ćemo se sigurno prisjetiti najvećih i vidjeti tko je u cijeloj ovoj priči definitivni prvak.

Vjerujemo da se svi sjećate jedne jako velike nesreće kada je voditeljica koja je vodila vremensku prognozu, jednostavno zamuckivala usred rečenice i onesvijestila se, naravno odmah je prekinut program. Što tek reći o senzaciji od prošle godine, kada je voditeljica na Happy Teveu, koja je nedjeljom popodne vodila program, vodila mrtvo pijanu emisiju, vidno zapetljana u jezik, a ovaj video je za vrlo kratko vrijeme postao viralan. Ne trebaju vam ni gafovi ako jedna Jovana Jeremić danas vodi jutarnji program na Pinku, što je samo po sebi skandal.

No, u nastavku današnjeg članka donosimo jedan vrlo veliki gaf koji se dogodio na nacionalnoj frekvenciji, odnosno na RTS-u. Tako je Aneta Kovačić 4. maja, na dan kada je preminuo Josip Broz Tito, pročitala neke podatke o njemu, a umjesto Josipa u jednom trenutku pročitala je Josifa, što je definitivno razljutilo korisnike društvenih mreža. Ovaj video se proširio na Twitteru, dok imamo i one koji to opravdavaju, jer je posao voditelja jako težak, pogotovo što se tiče programa uživo, odnosno središnjeg dnevnika. Pogledajte sami kako je sve to izgledalo…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*