OVO JE FATALNA MASERKA, VIDOJEVA LJUBAVNICA! “JAHALA SAM GA DO ZADNJE KAPI…” – OTKRIVAMO ŠOKANTNE DETALJE! (VIDEO) – Otprilike Novo
admin May 12, 2022

Nedavna vijest o smrti poznatog srpskog povjesničara Vidoja Ristovića potresla je cijelu Srbiju, a i šire. Prema posljednjim informacijama, preminuo je u 44. godini od posljedica srčanog udara. Javnosti je poznatiji kao suprug Nikole Pišeka, popularne voditeljice. Podsjetimo, preminuo je na stolu za masažu u stanu na Zvezdari.

Ubrzo nakon vijesti da je preminuo, u medijima su se počele kružiti razne priče o njegovoj smrti, a najveću pažnju javnosti privukla je ta da je zapravo u stanu s masericom, koja mu je već nekoliko godina ljubavnica, a s posljedicama ksa s njom doveo do toga.

Jedno je sigurno, njegovoj supruzi, koja je s kćeri Unom boravila u Zagrebu, ovakva vijest nije se svidjela. Kako saznajemo, Republika.rs je došao do podataka ko je žena koja toliko počinje, a navodno je riječ o DB, koja je maserka, a ima svoj salon na Zvezdari.

Pravo je čudo da je čovjek usred mladosti i u najboljim godinama, podsjećamo, imao je 44 godine, preminuo je od posljedica srčanog zastoja.

Da vidite video kliknite na OVDJE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*