“SVE ĆE DA PUKNE KAO BALON”: SRPSKI ASTROLOG IZNEO PREDVIĐANJA, EVO ŠTA USKORO ČEKA SVET – Otprilike Novo
admin May 12, 2022

Astrologija je jedna od najaktuelnijih tema, a zasigurno i najviše privlači pažnju javnosti. Za razliku od horoskopa, koji možda nije uvijek točan, jer je horoskop uglavnom nagađanje i piše se u nekoliko dana, dok se astrologija čuje točno na vaš datum i vrijeme rođenja, pa možete vidjeti što vas čeka u narednom periodu.

Naime, poznati astrolog Dušan Veličković najavio je da će retrogradni Merkur, koji počinje 10. maja i traje do kraja mjeseca, posebno djelovati na Vodenjake, Bikove, Blizance, Ovna i Ribe, ali da svi trebaju prednjačiti. broji što potpisuju i kako reagiraju. Istaknuo je i kako će se 18. maja na nebu dogoditi konjunkcija Marsa i Neptuna, a nije krio ni navode da se boji nekog biokemijskog oružja. Istaknuo je sljedeće: – Bojim se da će se negdje baciti neko kemijsko oružje. To je planetarno. Na osobnoj razini moguća su trovanja alkoholom ili hranom, čak i lijekovi mogu imati kontraindikacije – rekao je Veličković za Kurir televiziju.

21. majasmatra jednim od važnih datuma, a to je dan konjunkcije Sunca i Merkura: – Sunce predstavlja vladare, predsjednike država i kada se sastaju. Moraju raditi svoj posao. Sve što ima veze sa Suncem ima veze s vladarima. Sve će puknuti kao balon za dvadesetak dana – kaže Veličković. Također je naveo da je Mars u konjunkciji s Jupiterom, što je za nas fantastičan aspekt krajem svibnja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*