UŽAS! JOVANA JEREMIĆ DOŽIVELA INFARKT! PINK U NEVERICI, SRBIJA U SUZAMA! – Otprilike Novo
admin May 12, 2022

U nastavku današnjeg priloga dotaknut ćemo se naših javnih scena, točnije voditelja emisija koje se emitiraju na TV panelima. Jedna od najkontroverznijih voditeljica programa svakako je Jovana Jeremić, koja je nakon 10 godina rada na Hapi televiziji dala otkaz i prešla na TV Pink. Njezina emisija, odnosno jutarnji program, jedna je od najgledanijih na našim prostorima, a kako i ne bi kad je završi baš kako zna i umije.

U ovoj emisiji možete očekivati ​​sve i svašta, osim što će voditeljica tvertirati, nije se čudno pojaviti i u tang trapericama. Mnogi to smatraju neukusnim, kao i pretjerivanjem, te nasilnim pokušajem privući svačiju pozornost na svakoga, no ona se na takve komentare baš i ne obazire. Kao što ste mogli zaključiti iz naslova, danas vam donosimo priču koja se nje tiče, a to je teško razdoblje koje je morala preživjeti, a istaknula je kako se sve to dogodilo. Naime, svojedobno je istaknula da je imala blaži oblik infarkta, a dogodilo se to kada je s tadašnjim suprugom bila na odmoru na moru. Istaknula je i sljedeće:

“Doživjela sam blaži oblik infarkta, koji, srećom, nije ostavio nikakve posljedice. Čitala sam knjigu na plaži, odjednom mi je postalo vruće i zagrebala sam u vodu. Užasna bol u prsima paralizirala me, ponestalo mi je zraka. Voja je primijetio da mi se nešto događa, izvukao me iz vode, dao mi umjetno disanje i odmah me odveo u bolnicu. Liječnici su rekli da je imala blaže zatajenje srca jer je završila u hladnoj vodi. Pa, sve je u redu zahvaljujući mom mužu. On mi je spasio život, a ja sam mu pokvarila odmor – rekla je.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*