UŽAS! – POZNATOJ PEVAČICI RAZORENI UNUTRAŠNJI ORGANI, NAPALA JU OVA BOLEST: SVE JE UPOZORILA NA OVE SIMPTOME – Otprilike Novo
admin May 12, 2022

U nastavku današnjeg priloga dotaknut ćemo se javne scene, a svakako i naših poznatih javnih osoba. Naime, kada je svjetska glazbena scena u pitanju, jedna od najpopularnijih pjevačica svakako je Cher, koju poznaju mnogi, pa i oni malo mlađi, a nisu rođeni u vrijeme njezine najveće slave. Naime, za neupućene, Cher je nedavno napunila 76 godina, a izgleda prilično mlado za svoje godine, a puna je energije kao i prije.

Poznato je da je bila jedna od prvih javnih osoba koja se odlučila posvetiti svom izgledu, te ga na estetski način ispraviti. Ono u što javnost nije upućena je činjenica da se već dugi niz godina bori s Epstein Barrovim sindromom koji ostavlja velike posljedice na ljudski organizam. Riječ je o bolesti koja je opasna, jer uništava organe i izaziva stalni osjećaj umora, da bi se izborila s ovom vrstom bolesti, pjevačica je morala promijeniti kompletnu prehranu i postati prilično fizički aktivna, a to ni danas nije čudno pridržava se ove metode.

Nedavno se pojavila u medijima, a otkrila je da sada vježba nekoliko puta tjedno, te da je trener nimalo ne štedi, iako je već stara. Istaknula je i da se posvetila svojoj bolesti, pa je dosta istraživala i proučavala te na taj način shvatila koja joj prehrana najbolje odgovara. Napomenula je i da nije ljubitelj mesa, te da nije vegetarijanka, već da se pridržava samo zdrave hrane i zdravog načina života.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*