Zloćudna bolest MOZGA ga promenila, POZNATI PEVAČ ne liči više na sebe: Otkrio TRAUMATIČNE detalje borbe sa opakom bolešću, snimak iz kreveta rasplakao sve! (VIDEO) – Otprilike Novo
admin May 12, 2022

Kad je riječ o ljudskim tijelima, ona su zaista fascinantna i čudna, ali nažalost nisu savršena. Čovjeku se može dogoditi puno stvari i to se nažalost događa tijekom života, što donosi veliku fizičku bol i otežava svakodnevnicu. Također, od svih ovih bolesti, jedna od najgorih zasigurno je rak koji može pogoditi svakoga u bilo kojem trenutku.

Danas vam donosimo priču o pjevačici benda The Wanted koja se već duže vrijeme bori s tumorom na mozgu. Parker Tom je pjevač ovog popularnog benda i nekada su bili velika atrakcija. Mnogo je pažnje posvetio svom izgledu, što nije nimalo čudno s obzirom na to da je na sceni od svoje 21. godine. Borbu protiv raka krenuo je nasilno kada je saznao da je tumor u poodmakloj fazi razvoja i da su šanse da preživi vrlo male. Tumori nastaju kao defekt u tijelu i u biti su višak stanica koje su se toliko nakupile da počinju iscrpljivati ​​resurse našeg tijela i uništavati nas.

Inače je tumor na mozgu opasan jer ga je inače teško ukloniti bez oštećenja mozga. Svi njegovi obožavatelji već duže vrijeme prate njegov oporavak i znaju da bez obitelji ne bi mogao postići uspjeh koji je nedavno najavio, a to je da je konačno stavio tumor pod kontrolu.

Zahvalio je svojim obožavateljima, ali ponajviše obitelji, te supruzi koja se cijelo vrijeme brinula o njemu i njihovoj maloj djeci. Teško mu je bilo brijati ćelavu glavu jer mu je bio pečat da je pacijent koji boluje od raka, ali s vremenom se suočio sa situacijom.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*