NEDA UKRADEN u zagrljaju mlađeg muškarca – čuva ga daleko od očiju javnosti, šokirat ćete se kad vidite ko je u pitanju – Otprilike Novo
admin May 13, 2022

Kad spomenemo Nedu Ukraden, moramo reći da nitko ne zna previše o njezinu životu, a ne ubrajamo ni njezinu karijeru, koja je svima nadohvat ruke, i širokim masama i medijima. Neda je svoj privatni život oduvijek nastojala držati podalje od očiju javnosti, a kako vidimo, godinama joj to uspijeva.

Ona je starija pjevačica čiji je izgled dosad bio najviše izložen komentarima širokih masa. Žena koja je prošla praksu 70-ih drži do sebe i kako kažu pokušava izgledati kao da ima 25 godina što neki osuđuju nekakvu podršku, ljudi se dijele uglavnom u dvije grupe, one koji je vole i one koji je ne vole :

Kao što vidite, svoju je sreću pronašla u ovim starijim godinama, našla se u zagrljaju svog voljenog najmlađeg unuka Dušana. Vrlo je malo trenutaka kada javno podijeli svoje privatne slike na Instagramu, ali ovo je jedinstvena prilika da vidite kako izgleda njezin najmlađi mezimić.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*