Ovaj uspešni SPORTISTA je SIN Danila Lazovića: “Ceo život se borim da njegovo ime ne obrukam” – Otprilike Novo
admin May 13, 2022

U današnjem članku pišemo o glumcu Danilu Lazoviću koji je svojim ulogama obilježio brojne filmove i serije, a cijeli život volio je Branku s kojom je dobio četvero djece.

Njegova kći Jelena je farmaceut, sin Miloš zajedno s majkom vodi trgovinu, a kći Milena je psihologinja i ujedno državna prvakinja u plesu, dok je sin Vuk uspješan sportaš.

Vuk je rođen 1988. godine u Beogradu, a sportsku karijeru započeo je u rukometnom klubu Partizan. Sada je u Kuvajtu, a vuk je u braku s rukometašicom Barbarom Valrec koja je porijeklom iz Slovenije. S njom ima sina Luku, a njihova obiteljska kuća je u Podgorici. Barbara i Vuk upoznali su se davne 2009. godine, u Zaječaru, gdje su oboje igrali rukomet. Nakon dva mjeseca počeli su se zabavljati, a veza je završila u brkovima.

Njihovo svadbeno slavlje odrazilo se u restoranu na Avali. Jednom prilikom Vuk je o svom ocu rekao sljedeće: „Ne moram govoriti koliko mi nedostaje, pogotovo u ovakvim trenucima, ali takav je život. Od početka sam sebi rekao da moram nastaviti. Imam brata, sestru i mamu.

Znao sam da ne mogu ništa promijeniti i morao sam im pomoći. Moj otac je tetoviran na mom ramenu. Cijeli život sam se borio da ne osramotim njegovo ime. Mislim da nije i nikada ga neću osramotiti – rekao je.

Također, Vuk je priznao da mu je jako teško jer njegov otac nije vidio uspjehe koje je postigao, niti je imao priliku uživati ​​u odgoju unuka. Kakvo je vaše mišljenje o svemu tome?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*