PLAKAO KAO KIŠA! Žika Jakšić veoma zabrinut za stanje… MORAO JE DA PRIPREMI SVOJU PORODICU: Tu je i TESTAMENT- Desilo se OVO – Otprilike Novo
admin May 13, 2022

Danas se malo bavimo našom domaćom estradnom scenom koja nam uvijek mora ponuditi neke zanimljivosti koje su vezane uz naše poznate osobe. Kao što i sami možete zaključiti, u nastavku pišemo o poznatom voditelju Žiki Jakšiću koji trenutno živi sam, a nakon što se po drugi put razveo, ostao je sam.

Podsjetimo, bio je u braku s Dajanom Paunović, a kako je živio sam, to više nije slučaj jer mu sada društvo prave stariji sin i supruga koji su se preselili na Bežanijsku kosu.

Prema informacijama kojima raspolažemo, a kako pišu mediji, navodno je odlučio napisati oporuku kako bi osigurao svoje sinove, te kako bi bio potpuno siguran da je sve što je stekao u životu otišlo u prave ruke. Izvor koji je blizak Žiki, a dobro je upućen u sve medije, rekao je: “Žikin stariji sin Andrija nedavno se oženio, a potom se preselio u očevu kuću na Bežaniju. Istina je da mu je Žika osigurao stan, ali za tu nekretninu ima druge planove. Žikina kuća je prostrana, ima dovoljno mjesta za sve, a njega skoro da i nema. A, lakše mu je biti s djecom nego sam, jer se neće oženiti.

Odlučio je i napisati oporuku, da mu se sutra, ne daj Bože, djeca ne svađaju, a sve je podijelio na jednake dijelove.”

Rekao je i da je voditelj veliki emotivac i da zna jako često početi plakati, pa kada mu je stariji sin Andrija rekao da će se useliti k njemu, Žika je počeo plakati od sreće. No, zbog dugova koje je imao morao je prodati nekretninu koja je pripadala njegovoj prvoj supruzi, a to mu je bilo jako teško pa je voditelj jednom prilikom na ovu temu rekao sljedeće: „Dala nam je to stan u Aleksandrovcu njena majka. Tada sam se zakleo: “Ako ikad zaradim, kupit ću stan svom prvorođencu.” I, hvala Bogu, 2009. je i bilo. Uzeo sam Andrijin stan u Beogradu, a tada sam još živio kao podstanar. Tada sam sebi obećao da ću se brinuti o mlađem sinu Dušanu i uspio sam dok sam bio podstanar”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*