ZAMENILA SAM OKO 5000 BEBA: Medicinska sestra obolela od opake bolesti, pa iznela JEZIVO PRIZNANJE! SVET ŠOKIRAN – Otprilike Novo
admin May 13, 2022

Danas svatko od nas, roditelji, škola i okolina pokušavaju naučiti biti vrlo pošteni i ljubazni prema drugima, no čini se da je to postala nemoguća misija u ovako korumpiranom svijetu. Danas se najviše u ovom kapitalizmu sve vrti oko novca i moći i zato će ljudi učiniti sve da nešto zarade.

No, nažalost, sve je to dovelo do raznih užasa od kojih neki nisu ni otkriveni, a uvijek se sve vrti oko novca. Ovako je stara poslovica “čovjek je čovjeku vuk” objasnila ovaj sustav. Danas otkrivamo jednu strašnu stvar koja se može dogoditi u bolnicama i o kojoj se slabo govori.

Jedna medicinska sestra na samrti otkrila je da je bila prisiljena učiniti neku groznu stvar, pa je otkrila da je tijekom svoje karijere zamijenila oko 5000 beba. To se odnosi na one slučajeve kada prosječan par prijavi da im je dijete iznenada preminulo.

Doista, ponekad se dogodi da bolnica doslovno proda bebu bogatijem paru koji ili ne može imati dijete ili je pobacio. Upravo toliko beba je raslo u tuđim obiteljima, sve u ime novca i brze zarade, a u tako nešto se umiješala i ova sestra.

Također, između 1983. i 1995. ona je sa svojim kolegama na ovaj način zamijenila pet tisuća beba i zaradila ogroman novac u bolnici u Zambiji. Molila je za oprost i rekla da nije zla osoba, ali da se našla u situaciji da je prisiljena zarađivati.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*