UpaIjen aIarm širom regiona: Curice se masovno javljaju Ijekarima, a oni nakon pregleda moraju da zovu roditelje – nikom nije jasno šta se dešava, povedite računa o 0vome, to može biti i vaše dijete – Otprilike Novo
Portal June 1, 2022

Kako stvari stoje s modernim vremenom, tu su i suvremeni problemi, istaknuli su liječnici koji kažu da bi svaki roditelj trebao malo više razgovarati sa svojom djecom. Podjednako je, kaže, važno razgovarati i s djevojkama i s muškarcima, jer je proces spolnog odnosa dvoje, a bitno je da barem jedna od njih zna što radi i što radi.

Kažu da je broj djevojaka koje dolaze na pobačaj od prošle godine porastao za 30 posto, ne žele reći roditeljima, iz straha što ih čeka kasnije, što je još gore. Kao stručnjaci, nakon takvog poziva moraju nazvati roditelje. Ne mogu vjerovati što se događa, te savjetuju svima da provjere s kim su im djeca i što rade.

Istaknuo je da se sve to može spriječiti ako se djevojčice vode na redovite ginekološke preglede dok su mlađe i dok možete, pa možete puno znati, pa vam reakcija djeteta može puno reći.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*