OVO su najveće gadosti sa suđenja Amber i Džonija Depa: ZLOSTAVLJANJE FLAŠOM, GURANJE NIZ STEPENICE…(FOTO) – Otprilike Novo
Portal June 3, 2022
Cijelo ovo suđenje trajalo je punih 6 sedmica, a na kraju je Depp proglašen za generalnog pobjednika, ali ni Amber ne odlazi kući praznih ruku.

Na taj način će morati da joj plati za klevetu koju je izneo na celom suđenju u poslednjih nešto više od mesec dana. Kada se konačno podvuče crta, Depp će od cijelog procesa zaraditi 10,35 miliona dolara.

Amer će na tužbama zaraditi samo 2 miliona dolara, tako da ni sama ne zna kako dadođe do ostalih 8 miliona dolara.Na snimku Amber sa svojom sobom čuje se kako psuje majku i razbija čašu vina sa zida: „Nasula sam sebi veliku čašu vina. Mislio sam da je neophodno. Očigledno je da sam se loše proveo u tom trenutku.

Ne znam šta da kažem, ali činjenica da ga je vaša štićenica uzela nelegalno se savršeno uklapa sa ostalim fotografijama i snimcima - rekao je Dep pred sudijom.

Takođe, oglasila se i njegova bivša partnerka Kejt Mos koja je rekla da Dep uopšte nije bio nasilan dok je bio sa njom.
Što je najgore, posrala mu se po krevetu 2016. godine kada je zakasnio na njen rođendan, a ona se sve vrijeme branila i govorila da je to uradio njihov ljubimac.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*