ŠOK! NAMAMILA ŠVALERKU SVOG MUŽA U SOBU SA PETORICOM: Desio se UŽAS o kojem policija više neće da ćuti… – Otprilike Novo
Portal June 3, 2022
Mnogo je muškaraca koji veoma teško podnose bračnu neveru, pa imamo slučajeva kada se sve završi tragično.

Najgore od svega je to što supružnici kada imaju djecu moraju apsolutno sve vidjeti svojim očima i preživjeti razne traume.

I žene umeju da budu gadne u trenucima ljubomore, baš kao i u slučaju Zrenjaninke Danijele Božić, koja je svog muža posekla u snu, a zatim ga sekla motornom testerom i kuvala u loncu.


Današnjim člankom selimo se u Indiju, gdje imamo brutalno tešku situaciju između supružnika. Gajtrai Suman je žena koja je optužila svog muža da je imao sekssa drugom ženom dok je ona bila na poslu.
Prema pisanju engleskog Daily Stara, bila je toliko uvjerena da je muž vara, da je unajmila petoricu kriminalaca, dala im jako lijep novac, da zavedu siromašnu ženu i da je zaključaju u sobu.


Tamo su je seksualno zlostavljali, a na kraju se ispostavilo da je žena nevina, te da nema nikakve veze sa svojim mužem. Gakjtra Suman je optužen za ovaj zločin i dobio je 6 mjeseci zatvora.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*