U š0ku svi – nikad se ni u jednom rijalitiju do sada nije 0vo desilo – u AKCIJI voditeljka i rijaliti učesnik, krili se od svih – haos – Otprilike Novo
Portal June 3, 2022

Danas se u nastavku ovog članka malo bavimo reality programima, koji se na našim TV ekranima prikazuju zadnjih 20 godina. Prvo je sve počelo s Big Brotherom i Farmom početkom 2000-ih, a onda su se ljudi s ovih prostora definitivno “navukli” na ovakav program.

Tada smo na TV ekranima mogli vidjeti sve, od rađanja i rađanja djeteta u realityju, što je Miljana Kulić napravila, do otvorene cenzure za ovu Novu godinu u kupaonici za vrijeme dočeka Nove godine.

Definitivno su mnogi od sudionika slavili, a neki su i jako dobro zaradili, dok imamo i one koji su definitivno nestali s medijske karte sa svih strana Balkana. Mnogo je poput Lune Đogani koja je ljubav svog života pronašla unutar samog reality showa, a danas govorimo o voditeljici koja je pronašla ljubav svog života i to jednog od natjecatelja samog reality showa.

Vjerujemo da i sami znate da je riječ o Mladenu Vuletiću i Jeleni Pešić koji već čekaju bebu, a na vječnu ljubav zakleli su se u jednom beogradskom trgovačkom centru. Jelena Pešić je inače i sama bila voditeljka

Zakleli su se na vječnu ljubav u krugu obitelji i najboljih prijatelja, a svi su se pitali zašto se to dogodilo u trgovačkom centru! Prije ovog braka Mladen je bio u vezi s Kristinom Inglendž s kojom je podijelio emotivne zajedničke slike na Instagramu, a svi su se iznenadili kada su jednog dana sve izbrisali s njihovih profila.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*