ZELENSKI OBJAVIO NAJNOVIJE INFORMACIJE, SVET JE U ŠOKU: Da li je ovo moguće??? – Otprilike Novo
Portal June 4, 2022

Sukob koji je promijenio sve na svijetu definitivno je ovaj između Rusije i Ukrajine, svi su barem na neki način osjetili neku sankciju na svojoj koži, bilo gospodarsku ili energetsku, a svi se boje težeg svjetskog rata.

Svi su svjesni da je Rusija pod sankcijama europskih zemalja, ali čini se da se to vraća kao bumerang. Svjedoci smo da je bilo mirovnih sporazuma, ali oni nisu urodili plodom. Vladimira Zelenskog cijeli svijet smatra jednim velikim herojem i u pravom smislu predsjednikom jedne države.

Za to vrijeme vrlo se često obraća cijelom svijetu, dok predsjednik Rusije Vladimir Putin to čini vrlo rijetko. U svakom slučaju, svi su svjesni činjenice da će to jednog dana morati završiti dogovorom zaraćenih strana, kao što je to oduvijek i bilo.

Zelenski je nedavno iznio neke informacije o kojima pišu svi svjetski mediji. U borbama u ratu s Rusijom svaki dan gine od 60 do 100 ukrajinskih vojnika, a 500 ih je ranjeno, izjavio je danas ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski.

On je u intervjuu za američku televiziju Newsmax istaknuo da je najteža situacija na istoku Ukrajine, prenosi Tanjug. Dodao je da se ukrajinske snage na istoku brane, dok u regiji Harkov idu u protunapad.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*