EVO ZAŠTO NIKADA NEĆU DA SE UDAM ZA SRBINA:PISMO NAŠE DJEVOJKE,KOJA ZIVI U AUSTRIJI ŠOKIRALO SVE! MUŠKARCI NE MOGU VJEROVAT! – Otprilike Novo
Portal June 7, 2022

Djevojka iz Austrije koja je iznijela jedno zanimljivo pismo je šokiralo region i navodi da ne zeli Srbina za muza.

Mnogi nisu vjerovali zašto je to sve napisala,te je dobila mnoge osude i od muškaraca i zena.

Ali ipak ne treba da se osuđuje svako ima pravo na svoje mišljenje pisali su ljudi .

Danas mozemo često pročitati razne objave na svim društvenim mrezama tako da u buduće mozemo očekivati uvijek nešto na ovaj način.

Master sam završila u Gracu. Bilo je naših. Prosječanom Srbinu puna usta jednakosti, poštovanja žena, ali kad čuju da je neka uspješna, sposobna, radna nije im pravo. Od mene bi se očekivalo da radim ful tajm, a onda da dođem kući, ribam, jurim oko djece dok on zakazuje fudbal u balonu sa ortacima. Ti Tamara jednom rukom kodiraj, drugom kuvaj. Jednom nogom cupkaj dijete, drugom zatvori sebi vrata bilo kakvog uživanja u životu. Izvinite, ali ne.

U Srbiji je i dalje bitnije udovoljiti njegovim roditeljima, svojim roditeljima, komšiluku, društvenim mrežama nego sebi samima. Čak i momci iz moje struke kada dobiju veliku platu odlijepe. Pomame se. Ili ih pukne depra ili preuranjena kriza srednjih godina pa idu da bacaju pare po splavovima i nadoknađuju izolovano detinjstvo foliranjem. Imala sam sreće u životu, ali imala sam i pameti. Zašto bih rađala djecu nekome koga treba ja da izdržavam ili sa kim ne mogu izdržati?

Sloboda govora je danas i svi putem svojim profila imaju puno pravo da iznose stavove i mišljenja o svemu,

Djevojka u Austriji zivi već dugi niz godina i nije našla svoju sreću još uvijek .Da li če biti bolje sreće u buduće ostaje da se vidi,a mi joj zelimo puno sreće.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*