NEZAPAMĆENO IŽIVLJAVANJE HRVATSKIH CARINIKA NAD MAJKOM I DETETOM: VRATILI IH ZBOG “SRPSKOG” PILETA! – Otprilike Novo
Portal June 9, 2022

 Naime, jedna žena je sve ovo doživjela, pa je odlučila da svoju priču podijeli u javnosti, a evo o čemu se radi. Naime, verovatno se do sada saznalo da je uobičajeno da hrvatski graničari maltretiraju putnike iz Srbije, pa je tako bilo i ovog puta, dakle reč je o Obrenovčanki koja ima 46 godina i koja se zove Ljiljana.

Naime, ona je neko ko vuče korijene s druge strane Drine, tačnije iz sela u blizini Banjaluke.

Naime, ovoga puta Ljiljana je medijima istakla da nikada neće otići u Republiku Srpsku, preko Hrvatske, i dodala da nije mogla ni sanjati da će doživjeti takvu torturu, jer je u svojoj bašti brala mladi luk i paprike. smrznuta piletina kući u Obrenovac.

Naime, istakla je da ju je pretresao mladi carinik, pa je u jednom trenutku počeo da viče na nju govoreći joj da nema šanse da kroči na zemlju njihovih lijepih, jer je pile ponijela sa sobom . Ona je rekla sljedeće: Na prelazu Šamac carinik mi je rekao da mi je čudno što ne poznajem pravila EU.

Moj 12-godišnji sin je počeo da plače, ali nije obraćao pažnju. Rekao je da je zabranjeno nositi gomilu od samo dva kilograma, iako sam u tranzitu za Srbiju, i pored toga što je jasno da ne švercujem meso. Rekao mi je da zbog “prekršaja” moram da platim kaznu od 1.800 kuna, što je oko 28.000 dinara.

Pao mi je mrak na oči! Rekao sam mu da ću piletinu odmah baciti u kontejner, ali tek tada je nastao haos.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*