PROFESOR ME OŠAMARIO, DRUGARICI ZAVLAČIO PRSTE POD MREŽASTE ČARAPE: Isplivala nova svedočenja studenata arhitekture o PREDATORU

Skandal već danima trese na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu zbog anonimnih svedočenja studenata koji su pisali o seksualnom uznemiravanju najmanje četiri predavača na Instagram nalogu anketa_arh.bg.

Zbog toga je, kako je rekao dekan Vladimir Lojanica, doneta odluka da se najoptuženiji profesor isključi iz svih predispitnih i ispitnih obaveza koje će umesto njih obavljati komisija.

Taj potez rukovodstva nije smirio ljutite studente. Nastavili su da objavljuju svoja priznanja…

Da se razumijemo, nije bilo slomljene vilice, ali nije me baš namazao.

Potpuno zbunjen, ukočio sam se, nisam znao kako da reagujem. Nasmijao se i rekao: “Reci mi šta da radim?” Ja, da, čim sam došao na fakultet, nisam ništa rekao, nisam znao šta da kažem, samo sam postavio svoje pitanje, dobio odgovor i šokiran izašao iz sale – napisao je jedan student, dok sam drugi dodao:

– Bio sam svjedok situacije u kojoj je profesorica , zatim docent, s leđa prišla kolegici koja je imala mrežaste čarape i zavukla joj prste ispod njih.

Takođe, čuo sam da je isto uradio i drugoj osobi kada su joj farmerke bile pocepane na butinama. Znam osobu kojoj je slao poruke neprikladnog sadržaja na Instagramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *