OSTAĆETE U ŠOKU KADA VIDITE DANAS LEGIJINU SUPRUGU: Uzeo je NJENO PREZIME, izazivala je STRAH i PLENILA LEPOTOM! – Otprilike Novo
Portal June 10, 2022

Bivši komandant raspuštene Legije Crvenih beretki, osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića, rođen je 15. marta 1968. godine u Beogradu kao Milorad Ulemek od oca Milana, podoficira JNA, i majke Natalije, domaćice iz s. Pecka na Kordunu u Hrvatskoj Luković, prva supruga Milorada Ulemeka Legije.

Rođena je u Kanadi, gdje se preselila nakon raspada braka sa Legijom, sa kojim ima kćer. Tamo je čak i glumila u pozorištu i bila aktivna u srpskoj zajednici u Kanadi.

Učestvovala je i u organizovanju raznih skupova za naše ljude koji tamo žive, pa je svojevremeno kazivala stihove za Dan zaljubljenih, što su primetile i Toronto novine koje izlaze na srpskom jeziku.

Legija i Maja Luković upoznali su se u Erdutu 1992. godine, prema podacima koji se mogu pročitati, a vjenčali su se dvije godine kasnije.

Kumovi su im bili Željko Ražnatović Arkan i prijatelj.Kako je istakla Milorada je upoznala kada je došla u Jugoslaviju da radi kao novinarka.

Zanimljivo da je Legija uzeo zenino prezime jer je na taj način mislio prekriti neke svoje mutne poslove od ranije.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*