OTIMAJU SE KO LUDI, Srbi se polomiše…Dnevna zarada i do 5.000! Milojko(62) razvio unosan biznis, bez kapi znaja, EVRI SAMI MILE – Otprilike Novo
Portal June 11, 2022

U današnje vrijeme, kada je ekonomska situacija u cijelom svijetu vrlo komplicirana, vrlo je teško pronaći profitabilan posao od kojeg bi se moglo živjeti. Jednostavno, privatnici danas drže primat, zapošljavaju mladu radnu snagu koju plaćaju nekih 300-400 eura, a prisiljeni su raditi takve stvari i poslove, a plaćeni su i više nego mizerno.

Međutim, doba internetske revolucije dovelo je do toga da danas imamo puno poslova preko interneta, ali ih ne može svatko raditi, a to je još uvijek mali postotak ljudi na globalnoj razini. Stoga vam danas donosimo super unosan posao, kojim se opet neće svi baviti. Naime, priča sa okoline Niša, Milojko Branević, koji ima 42 godine iz okoline Pančeva, koristi proljeće i jako veliku količinu kiše za branje puževa. Kako kaže, kad padne pljusak, zna “pokupiti” 50 kilograma dnevno, a dnevnice koju je zarađivao ispod 3.000 dinara nije bilo. Jedan puž u prosjeku košta 60 dinara.

“Kad se pojave crni oblaci, odmah navučem kabanicu i rukavice, a onda idem u akciju. Što više pada kiša, moj posao više cvjeta! Evo, već deset dana se bavim ovim poslom, točno znam gdje puževi iskaču kao ludi! Samo sam ih stavila u kantu limete jer ne mogu lako pobjeći od toga. Niti jedan dan nisam zaradio manje od 2.500 dinara, iako moj kupac plaća 60 dinara po kilogramu – kaže Milojko. Kako Milojko naglašava, moraju se odmah prodati, jer kad puste vodu iz sebe, gubite na težini i propada vam posao.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*