“ČIKA RADOVANE, IMATE I VI ĆERKU”! Ispod slike maturantkinje ostavio ODVRATAN komentar, a onda su ga Srbi RAZAPELI! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal June 12, 2022

Naime, kontroverzan komentar ostavio je korisnik Tvitera koji se predstavlja kao Radovan Spasojević, a koji je očigledno duplo stariji od ove maturantice, pa čak ima i decu njenih godina. Upravo zbog toga je njegova primjedba naišla na žestok gnjev korisnika Tvitera, a mnogi su stali u Kristininu odbranu. Ali, nažalost, bilo je i onih koji su podržavali ovakav način ponašanja.

Evo samo nekih od komentara u ovoj žučnoj debati:

“Na Dunavu će biti još puno vode dok “dobri i pošteni ljudi” sa malim alatima ne shvate da žena može postojati, raditi i trenirati šta hoće, a da oni ne moraju da projektuju svoje siromaštvo preko njenog pukog postojanja. ZNAM ŠOKČINU ”

“Mi bumeri i ostatak starije generacije umiremo od muke na mladima koliko vidim u komentarima. Boze kako smo tvrdoglavi. Svaka generacija ima nesto svoje u stilu oblacenja, ali nemoj nemojte biti baka i djed u duši.”

“Joj čovječe, kakav je to vulgaran komentar djevojci pristojno obučenoj? Ovdje gradiš imidž oca, domaćina, Srbina, a ističeš se kao “je * obite” sociopata.”

“Kakav sramotan komentar. Pogotovo ako ste i sami otac.”

“Rale, ponekad preskoči da komentarišeš ako ti se ne dopada stil devojke, preteruješ. Znaš koliko ljudi bih ovde u jednom danu uvredio za svašta?”

“Imaš ćerku, čoveče, i ovo je nečija ćerka!”

“Hajde, druže, ovo je klinac, šta ti je dođavola?”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*