Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, planirali su i vjenčanje, a zadnja poruka koju joj je poslao prije smrti tjera suze na oči!DANAS JE UDATA ZA BOGATAŠA!(FOTO) – Otprilike Novo
Portal June 19, 2022

Bivši rukometaš bio je najveća ljubav pokojnog pjevača i zajedno su živjeli u vili u Zlokućanima i planirali vjenčanje i proširenje porodice.

Nažalost, njihova sreća je naglo prekinuta 16. oktobra 2007. godine, a Toše je Andrijani poslao posljednju poruku prije smrti.

“Princeza mi je jedina, ja sam fin pauk, pa ću te uspavati. Sve ima smisla otkad si se vratio u moj život. Volim te”, bila je poruka pjevačice koja mi danas tjera suze na oči .

Andrijana i Toše su nekoliko puta obnavljali vezu. Prvi put su prošetali 2001. godine i zajedno su bili do 2004. godine, nakon čega su se pomirili tek 2007. godine, kada su počeli da žive zajedno

Uprkos tome, Andrijana je nakon Tošine smrti morala na sudu da dokazuje da je u vezi sa njim, a kao dokaz je priložila 200 SMS poruka koje su razmenili preko mobilnih telefona.

Nakon toga je odlučila da se povuče iz javnosti i posveti se prvenstveno sportskoj karijeri.

Osnovala je školu rukometa i 2019. godine postala je prvi trener u istoriji rukometne reprezentacije Sjeverne Makedonije, a danas je trener Muškog rukometnog kluba Skoplje.

Sreću u ljubavi ponovo je našla sa skopskim ugostiteljem Johanom Budimirom, sa kojim je 2014. godine dobila sina Maksima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*