DEČKO JE OSTAVIO ZBOG VIŠKA KILOGRAMA: A ona svaku situaciju koristi da se skine u bikini i pokaže celulit!Mnogi muškarci odlijepili za njom (FOTO) – Otprilike Novo
Portal June 20, 2022

Camila Cabello ima 25 godina i jedna je od najpoznatijih mladih pjevačica. Dvije godine hodala je s pjevačem Seanom Mandesom, no njihova je veza nedavno prekinuta.

Par je bez skandala odlučio nastaviti sam, no šuška se da ju je Sean napustio jer se pjevačica jako udebljala u protekle dvije godine.

Deva nema dlake na jeziku. Tijekom pandemije pričala je o tome da ima “pandemijsku bebu” komentirajući njezinu težinu, a nedavno je na društvenim mrežama podijelila svoju frustraciju zbog novinskih članaka u kojima je osuđuje zbog izgleda.

Koga još briga za veliku guzu i celulit Camile Cabello? Možda svojim obožavateljima, ali ne i Camille.

Koristi svaku priliku da skine bikini, nerijetko čak i obuče tangi gaćice i trči ravno na plažu.

Tako je bilo i ovoga puta kada su je paparazzi fotografirali s prijateljima na plaži. Društvo se fantastično provelo na plaži, a Kamila nikada nije skrivala svoju pozadinu na kojoj se jasno vidio celulit.

“Nije narančina kora, to je cvjetača”, oštri su bili komentari na društvenim mrežama, a Kamila je odlučila živjeti bez tereta.

Pogledajte kako je Camilla izgledala 2019. godine, prije pandemije:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*