REGIJA U ŠOKU: PREMINULA POZNATA VODITELJKA: PREDOSETILA SMRT : EVO ŠTA JE NAPISALA SAMO TRI DANA PRE – Otprilike Novo
Portal June 20, 2022

Dakle, kako ste možda zaključili iz naslova, danas vam donosimo najnovije informacije, a riječ je o smrti irskog televizijskog voditelja Aidina Kennedyja, u 43. godini života.

Kako doznajemo, dogodilo se to nakon duge i teške bolesti. Podsjetimo, tek prije nekoliko dana oglasila se javnosti, te priznala da je u bolnici, pa je zamolila sve dobre ljude da se mole za nju.

Tako je prošlog utorka istaknula da ima krvarenje u želucu, te da je stalno na transfuziji krvi koju prima, a potom je dodala da ide kući umrijeti.

Zastrašujuće je da su se njezine prognoze ubrzo pokazale točnima. “Dakle, moj život ne ide baš najbolje, i nisam ništa bolji nego kad sam došao u bolnicu, tako da u suštini – idem kući umrijeti, ali ja dobivam palijativnu skrb.

Moja djeca znaju. “Ako ih ikada sretnete, i obratite pažnju na njih, znajte da su oni najljubaznija, najslađa i najzahvalnija djeca”, napisala je na Twitteru.

Zatim je dodala: „Naše vrijeme ovdje na Zemlji je prošlo, žao mi je zbog toga. Ali sada nema više boli ili bolesti. Nema više tuge ili traume.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*