Umesto da postane velika zvezda, našli su je MRTVU u Dunavu: JEZIVA sudbina pevačice tera suze na oči…(FOTO) – Otprilike Novo
Portal June 20, 2022

Sjećamo se danas kada su ronioci pronašli automobil na jugozapadu Rumunjske, a hitna pomoć identificirala tijelo pjevača, koji je pjevao s Bregom i imao vrlo težak život kao na filmu.

Ona je srpska pjevačica Anka Pop, koja je bila poznata po duetu s Goranom Bregovićem po poznatoj pjesmi Ederlezi, svojevrsnoj obradi Đurđevdana, a život joj je bio toliko uzbudljiv do samog kraja da je scenarij za holivudski film može se napisati.

Rođena je 22. listopada 1984. Pobjegla je iz komunističke Rumunjske 1987. s obitelji, prešla Dunav u tadašnju Jugoslaviju gdje je bila izbjeglica i emigrirala u Kanadu nekoliko mjeseci kasnije.

U Rumunjsku se vratila god. 1993. nakon pada komunizma i uzburkao tamošnju javnost kada je u vezi sa ženom u društvu koje može biti netolerantno prema homoseksualnosti.

Prošlog prosinca pronađena je mrtva u dobi od 34 godine nakon što je njezin automobil misteriozno završio u Dunavu.

Policija je za pjevačev nestanak doznala od njezine sestre, koja je pozvala policiju nakon što se nije pojavila u obiteljskoj kući, a Anka se utopila nekoliko kilometara od obiteljske kuće.

Donosimo vam slike u nastavku ovog današnjeg teksta..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*