PUTIN IZNENADIO LJUBAVNICU, SVE MU POMOGAO KOLEGA IZ NATO-a- Potrošio milione za poklon zanosnoj ljepotici – EVO ŠTA GA JE OTKRILO – Otprilike Novo
Portal June 23, 2022

Za nekoliko dana će se navršiti tačno 4 mjeseca od kako traje ruska vojna agresija na Ukrajinu, pa je očigledno da se oružani sukobi nastavljaju nesmanjenom žestinom, a nažalost niko ne može ni pretpostaviti kada bi mogao doći kraj. Sve je počelo od dana kada se Putin obratio ruskoj javnosti i rekao da je naredio specijalnu vojnu operaciju na Ukrajinu i da je cilj te operacije denacifikacija i demilitarizacija Ukrajine. Od tada je postao najomraženija osoba u velikom dijelu svijeta, a od tada se o njemu pisalo mnogo stvari koje uglavnom nisu do kraja provjerene. Međutim, poznato je da čak ni građani Rusije ne znaju gotovo ništa o privatnom životu svog predsjednika, a ne zna se ni da li je on trenutno oženjen ili ne.

Poznato je da je Putin u braku sa Ljudmilom skoro 30 godina i da sa njom ima dve ćerke, a u poslednjih deset godina o njemu kruže priče da je njegova ljubavnica zapravo poznata bivša ruska gimnastičarka, koja je takođe osvajala medalje. na Olimpijskim igrama Alina Kabajeva. Zapadni mediji su pisali da je Alina Putinu rodila dvoje-troje djece, te da s njima uglavnom boravi u Švicarskoj, na misterioznom mjestu, te da ima nekoliko svojih imanja u Turskoj.

Nekretninu je navodno dobila kao rođendanski poklon od Putina, a sve je to medijima otkrio izraelski biznismen Leonid Nevzlin, koji je suvlasnik naftnog giganta Yukos. Prema nekim zapadnim medijima, Putinu je u kupovini ovih nekretnina pomogao bliski saradnik predsjednika Turske Erdogana, a riječ je o vili u Istanbulu i vili na jugu Turske. Međutim, ove priče nisu potvrđene, a izraelski biznismen nije pokazao nikakve dokaze za svoju priču.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*