Šok! UPRAVO JE OBJAVLJEN TAJNI POTEZ VLADIMIRA ZELENSKOG: Ovo niko NIJE ZNAO, sve je ISPLIVALO U JAVNOST! HAOS – Otprilike Novo
Portal June 23, 2022

Polako smo ušli u četvrti mjesec rata u Ukrajini. Mirovnih sporazuma do sada je bilo nekoliko puta, ali svaki je završio više nego bez uspjeha. Predsjednik Rusije Vladimir Putin do sada je nekoliko puta skidao rukavice pa je krenuo u otvoreni rat protiv Ukrajine i na taj način pokušao natjerati ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog da pristane na njegove uvjete koje su oni nikako se nije svidjelo.

Tako je predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski boravio u tajnom posjetu gradu Lisičansku u Donbasu, koji je tada bombardiran, a to je danas izjavila zastupnica njegove stranke Sluga naroda Marjna Bezuglaja. Ona je na svom Facebook profilu objavila sliku Zelenskog među ukrajinskom vojskom, prenosi TAS S. “Volodimir Zelenski u Lisičansk. Nedavno. Moja fotografija. Tada je (grad) bombardiran.

Tajno je (došao) pružiti podršku, vidjeti sve svojim očima i razumjeti situaciju”, napisala je ovo kao opis slike. Također, video koji je objavilo ukrajinsko predsjedništvo da Zelenski obilazi teško oštećenu stambenu zgradu i sastaje se s lokalnim dužnosnicima.

Mikolajv je lučki i industrijski grad koji je prije rata imao oko pola milijuna stanovnika i još uvijek je pod ukrajinskom vlašću, ali je u opasnosti jer se nalazi u blizini područja Hrsona pod ruskom okupacijom. Također, ovaj grad je česta meta jer se nalazi na putu prema Odesi, najvećoj ukrajinskoj luci, koja se nalazi oko 130 kilometara jugozapadno. Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski došao je dan nakon što su dvije osobe ubijene, a 20 ranjeno u ruskom puču u tom gradu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*