MUŠKARCI NA APARATIMA! KARLEUŠINU FOTKU SVI ZUMIRAJU, JEDAN DEO POSEBNO: PEVAČICA KO OD MAJKE ROĐENA, NA NJOJ DOLARI I ZLATO! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal June 24, 2022

Njezin posljednji skandal vezan je uz Božić, kada je supruga prijavila policiji jer ju je navodno ošamario, pa je potom zaradio jednomjesečnu zabranu prilaska.

Kad je o njoj riječ, ona je netko kad vrijedi izreka da nema dlake na jeziku, a ona sigurno kaže što misli pa je vjerojatno zbog toga u sukobu s mnogim kolegama.

Netko koga vrlo rijetko možete vidjeti odjevenog, a ovoga puta pokušala je zapaliti društvene mreže vrućim fotografijama, a osim što će danas biti jako lijepo vrijeme, odlučila je i dodatno zapaliti korisnike društvenih mreža.

Kao što smo već istaknuli, netko tko svakodnevno objavljuje selfije na društvenim mrežama, a može se reći da to svakako pomiče sve granice.,

Popularna pjevačica Jelena zna uživati ​​u ovim vrućim danima, pa se skinula i stavila samo zlato na sebi.

Naime, oko vrata je zavezala šal, dok je na sebe navukla ogrtač za koji se jasno može reći da ga ne može svatko nositi. Jasno je da je njezina linija na zavidnoj razini, a osim bujnih grudi i zadnjice, javnost se osvrnula i na njezin tanak struk.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*