Đani: Naomi je vrh u krevetu, ali mi se zgadila! Sa Elektrom sam imao vratolomije na bazenu do 7 ujutru – Otprilike Novo
Portal June 25, 2022

Poznati nogometaš Saša Đani Ćurčić uvijek je svojim kontroverznim izjavama plijenio pažnju javnosti. Bivši nogometaš Boltona, Aston Ville i Crystal Palacea, bez trunke suzdržanosti, nedavno je otkrio detalje iz veze sa svjetski poznatim manekenkama na koje nije ostao imun, ali kako je znao priznati, nisu ni oni prije mu.

Budući da su mu manekenke fetiš, Naomi Campbell mu je oduvijek bila velika želja. Ta mu se želja na kraju i ostvarila, ali ne onako kako je zamislio.

“Ona je vatreni navijač Crystal Palacea, pa je došla na jednu od naših utakmica. Nakon utakmice našli smo se u VIP baru. Nekoliko dana kasnije napravio sam zabavu i pozvao je da dođe. Nakon toga smo se počeli viđati, ali nije htjela “Da, nakon dvadesetog spoja pristala je spavati sa mnom. Seksali smo se tridesetak puta. Top je u krevetu”, otkrio je nedavno bivši nogometaš intimne detalje za “Informer”, a zatim nastavio ‘sipati’ u istom ritmu i rekao zašto mu se tamnoputi top model gadi.

“Gadi mi se ženske frizure! Kad ih vidim u stanu, život mi se umori, a Naomi ih posvuda ostavlja. Jako je neuredna, kao i sve manekenke. Ne skida se šminke, nego ide u krevet.Odvratno! .pe i ja kazem da spavaju na balkonu.Ona osim što je šlampava voli i hrkati pa sam često imao incidenata. Odlučio sam se rashladiti vidjevši je”, iskren je Gianni koji će ostati u sjećanju po jednom modelu do kraja života.

“Bio sam i s Evom Herzig, ali Carmen Elektra je najbolja u seksu. Imao sam vratolomije s njom do sedam ujutro na bazenu. Ona je najluđa od svih”, pohvalio se svojedobno Gianni.

Ćurčić je poznat po svom burnom životu i činjenici da je na razvratan život potrošio golemo bogatstvo, te da je u Londonu imao penthouse gdje je često priređivao zabave.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*