JEZIVO: POZNATU PEVAČICU UBIO MUŽ: TRI PUTA PUCAO U NJU- ESTRADA U ŠOKU .. TUGA DO NEBA

I danas se, kao i obično, dotičemo, nažalost, crne kronike koja u posljednje vrijeme predstavlja i naš krajolik, ali i, nažalost, cijeli svijet. Danas je jednostavno nemoguće ne dopustiti da dan prođe, a da ne čujete neku lošu vijest. Dakle, u nastavku vam prenosimo najnovije informacije gdje ga imamo, a radi se o tome da je jedan mladi život prilagođen.

Naime, riječ je o meksičkoj pjevačici Irmi Lydiji koju je ubio suprug Jesus koji ima 79 godina, dok ju je presudio u njenoj 21. godini. Podsjetimo, pjevačica Orma Lidia tek je počela graditi svoje mjesto na estradnom nebu, a snimljena je u četvrtak navečer u restoranu Suntori Del Valle koji se nalazi na jugu grada. “Čovjek je tri puta pucao u svoju ženu, a zatim je priveden zajedno s drugom ženom koja ga je pratila”, rekao je Omar Garcia Harfouc, tajnik sigurnosti Mexico Cityja. Kako su tada istaknuli svjedoci, njih dvoje su se prvo posvađali, nakon čega je on pucao na nju, a ispostavilo se da je to njegova supruga.

Nakon toga “Jesus” je napravio jednu šokantnu stvar, a to je da je pokušao podmititi policiju da pobjegne s jednim od tjelohranitelja, koji je također uhićen. Prema pisanju lista, Liidia je sudjelovala u projektima “Grandiosas 12”, nizu koncerata u Meksiku, kao i u Sjedinjenim Državama, koji okupljaju poznate pjevače iz Srednje i Južne Amerike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *