“SADA MI JE TEŽE NEGO IKADA” Kristina ima samo 24 godine i 22 dece: Muž joj je osuđen na DOŽIVOTNU ROBIJU, a njen život polako postaje PAKAO – Otprilike Novo
Portal June 26, 2022

Kristina Ozturk, 24-godišnja majka 22 djece, našla se u velikim problemima nakon što je njezin suprug, turski poduzetnik Galip Ozturk (57) uhićen pod optužbom za krivotvorenje dokumenata i pranje novca.Od ožujka 2020. do srpnja 2021. par je proveo više od 168 tisuća eura za surogat majku koja je rodila 19 beba.

Na dadilje troše više od 90 tisuća eura godišnje, a planirali su imati 105 djece. No Kristina kaže da ne zna hoće li im se planovi ostvariti jer je Gallip uhićen u Georgiji i usamljen i ne može podnijeti ono što njezin suprug nema.

“Osjećaj usamljenosti me ne napušta ni s toliko bliski ljudi u blizini. Navikla sam na “Muž mi je kod kuće, uvijek je tu.

Zadnjih nekoliko godina radi od kuće, tako da smo stalno bili zajedno. Noću, kad smo djecu davali spavali, čavrljali smo. Da sam otišao u Tbilisi ili Istanbul, telefonirali bismo satima.” na Instagramu ovog mjeseca.

“Sada mi je teže nego ikada. Ne mogu podnijeti tišinu, ne mogu podnijeti njegovu odsutnost, ne mogu spavati i probuditi se sama, vidim njegovo prazno mjesto.

Ne čujem njegov osmijeh, ne čujem mu glas, ne osjećam njegov zagrljaj”, dodala je. Kristina sada živi u velikoj kući s djecom. Sa 17 godina rodila je djevojčicu Viku. , a s Galipom, sina Mustafu, dobila je 2020. godine.

Njihovo 21. zajedničko dijete, djevojčica Judy, rodila se prije samo tri mjeseca.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*