MOJ DEČKO JE JAKO LOŠ, IMA SAMO 28 I NE MOŽE DA DOBIJE ER.KCIJU! Devojka ludi zbog nedostatka INTIMNIH 0DN0SA: Probali su sve, ali neuspešno – Otprilike Novo
Portal June 28, 2022

Se.ks je vrlo važan dio veze svakog para i iako se ponekad može činiti da se.ks nije sastavni dio naše veze, većina veza izumire u nedostatku istog.

Nedostatak se.ksa može dovesti do brojnih problema, uključujući problem sa samopouzdanjem za oba partnera, ali i do gubitka interesa. Upravo to se događa mlađoj djevojci koja se požalila na nedostatak veze s partnerom.

– Volim svog dečka, ali naš seksualni život je užasan. Ili ne može postići erekciju ili ne može postići orgazam. Što radim krivo? Ja sam žena od 25 godina, a moj dečko ima 28. Zajedno smo dvije godine – napisala je jedna djevojka za The Sun i dodala:

– Zadirkivao je, izgubio erekciju i umjesto toga dao mi oralni se.ks. Od tada smo probali različite stvari i samo tri puta smo se sek. sali. Ali to se odugovlači, onda za njega nema orgazma a meni je manje nego uzbudljivo. Ima li još netko ili je to stvar moje tehnike? Možda ga ne uzbuđujem – nastavila je.

– Malo je vjerojatno da će to biti jedan od vaših prijedloga. Ovo je slučaj anksioznosti u pogledu izvedbe. Možda je neiskusan i kad mu erekcija ne uspije, brine se i to se događa uvijek iznova. Možete mu pomoći tako da mu izgradite samopouzdanje, kažete mu koliko je seksi i dodirom i ljubljenjem vidite što je dobro za njega – odgovorila je Deidre.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*